Лицензирано телевизионно съдържание

Elemental.TV излъчва лицензирано българско и световно TV съдържание, на живо или запис, за своите зрители в чужбина. Elemental.TV се стреми постоянно да обогатява предлаганото съдържание, заради което списъкът с партньорски медии е в постоянен процес на обновяване.

NOVA BROADCASTING GROUP

Нова телевизия, основният телевизионен канал на Нова Броудкастинг Груп, започва излъчването си на 16 юли 1994 г. като регионална телевизия в София. През 2003 г. тя получава лиценз за национално ефирно разпространение на програмата си и по този начин става втората частна национална телевизионна медия в България.

BTV MEDIA GROUP

bTV е първата частна национална телевизия в България. Започва излъчване на 1 юни 2000 г. на мястото на излъчвания дотогава канал на Българската национална телевизия – Ефир 2.

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ

Българската национална телевизия (БНТ) е обществената телевизия в България. Открита е официално на 26 декември 1959 г. в резултат от осемгодишна разработка и изпитания на екип от учени от Машинно-електротехническия институт в София. БНТ е национален обществен телевизионен и далекосъобщителен оператор.

INVESTOR MEDIA GROUP

Investor Media Group (Инвестор.БГ АД) е водеща медийна компания на българския пазар. В портфейла ѝ попада пълната гама от медийни продукти, която включва националната политематична телевизия Bulgaria ON AIR, бизнес канала Bloomberg TV Bulgaria и много други.

GLOBUS MEDIA GROUP

Глобус Медия Груп е консорциум от два телевизионни канала – Travel TV и This is Bulgaria HD. Бранд на медийната група е Travel TV. Основан e през 2005 г. в София, България. Екип от опитни и единно мислещи творци превърна „идеята“ в една от най-търсените продуцентски компании за документални филми.

ТЕЛЕВИЗИЯ ЕВРОКОМ

Национална кабелна телевизия Евроком (НКТВ Евроком) е български политематичен телевизионен канал. Излъчва се от 27 август 1996 г. чрез кабел и сателит.

TV1 БЪЛГАРИЯ

ТV1 е продължение и приемник на опита на телевизионен канал „Естейт ТВ”, създаден през 2005 година. От 2009 година телевизията се преименува и промени своя облик, превръщайки се от телевизия с телепазарен профил в медиатор на културно информационна програма.

ТВ РОДИНА

ТВ „Родина” е първата българска музикално-информационна телевизия с фолклорна насоченост и 24 часово излъчване. Започва излъчване на 1 декември 2004 г.

БЪЛГАРЕ

Българе започва излъчване на 26 февруари 2019 г. Телевизията работи в подкрепа на българския дух, култура, история, изкуство, традиции и фолклор.

VIRGIN GROUP BULGARIA

Върджин Груп България е основана през 2010 година. Компанията е официален представител на международни медийни групи, включващи над 60 от най-търсените телевизионни канали в България.

AUTO MOTOR UND SPORT

Auto Motor und Sport е специализиран телевизионен канал за автомобили, базиран в Щутгарт, Германия. От 2013 г. каналът излъчва и на български език.

DUCK TV

DUCK TV е детски телевизионен канал, стартирал 2007 година, в Словакия, Чехия, Унгария и Румъния. Постепенно се разраства в цяла Централна и Източна Европа, включително България.

FIX & FOXY

Fix & Foxi е международен детски телевизионен канал, създаден в Германия.

БРАЙКОВ МЕДИЯ

Брайков Медия е българска компания, основана 2010 година, официален представител на международни медийни групи и телевизионни канали.

7/8 TV

7/8 TV предоставя на зрителите ясно изразена алтернатива, отвъд наложените програмни модели - актуални информационни и аналитични предавания, богат набор от забавни и музикални програми.

Бърза регистрация, без нужда от кредитна карта.